Sliping og behandling av terasse

Sliping av trykkimpregnert terrasse gulv

Behandling av nye og gamle trykkimpregnerte terrasser. En trykkimpregnert terrasse bør få lov til å hvile minimum et år før den eventuelt slipes eller overflate behandles.

Generelt
Nye trykkimpregnerte materialer bør få lov til å tørke i minimum et år før de overflate behandles. Hvis du ikke lar impregneringen tørke godt nok inn i materialet, vil ikke overflate behandlingen du velger bli sittende, den vil høyst sannsynlig begynne å flasse raskt. Når det har godt et år vil terrassen din se ut som vår terrasse på bilde 1. Skitt i luften, regn, snø og is lager slitasje etter et år.

Klargjøring

Før vi kommer for å slipe din terrasse, er det viktig at du rydder bort ute møbler, blomster og andre ting som står på den.
Vær særlig oppmerksom på blader/løv som er blitt oppsamlet gjennom vinteren.
 
Når terrassen er ryddet bør den høytrykks spyles, slik at løse partikler forsvinner, gjør dette 1-2 dager før vi kommer slik at terrassen får tørke. I løpet av det første året kuer (bøyer) terrasse bordene seg litt. Når vi sliper terrassen vil gulv bordene bli rette og fine igjen, og fargen og spillet vil komme
tilbake.

Overflate behandling terasse

En ny slipt terrasse må overflate behandles slik at slitasjen fra skitt i luften, slitasje fra regn snø og is minimaliseres.
 
Det finnes mange produkter til overflate behandling, vi anbefaler brygge olje, dette produktet gir en gylden brun farge på treverket mens Timberguard utendørs olje, er en klar olje.
Det har vel stort sett med smak og behag å gjøre, da begge produktene inneholder soppdrepende midler.

Vedlikehold Terasse

Gulv utendørs krever mer vedlikehold enn gulv inne. Vi anbefaler vedlikeholds oljing minimum 2 ganger i året.
 
Spesielt viktig er det å olje høst og vår. Det er viktig å klargjøre terrassen før vinteren, for å unngå unødvendig slitasje fra snø, is og forurensning i lufta.. Om våren er det viktig å spyle vekk vinterens forurensning, og olje på nytt slik at solen ikke tørker ut terrassen om sommeren.
 
Ring Nå

Tilbud / Befaring

Privatperson / bedrift?:

Område:

Tjeneste:

Tilbud / Befaring

Få Tilbud nå

Få Tilbud nå

Takk, din melding ble sendt inn

Vi kommer til å ta kontakt så snart som mulig. 
For å kontakte direkte, ring oss på: