Gulvsliping Pris - Pris per kvm Oslo

Hvor mye koster gulvsliping egentlig? Det er vanskelig å svare fordi prisen påvirkes av hvor mye overflate du vil pusse, hvilken overflatebehandling du vil ha og hvordan gulvet er før sliping.

For at vi skal kunne beregne en nøyaktig pris for hvor mye gulvslipingen din ville ha kostet, anbefaler vi at du fyller ut kontaktskjemaet. Vi gir tilbakemelding innen 24 timer med en nøyaktig pris for gulvsliping i Oslo.

Vi driver med parkettsliping, lakking og oljebehandling av alle typer tregulv og parkett. Vi benytter støvsugende maskiner for å oppnå både godt resultat og arbeidsmiljø. Vi har maskiner i ulike størrelser tilpasset ethvert oppdrag, fra store valseslipere til forskjellige kantslipere for optimal tilgjengelighet.

Gode priser per kvm i Oslo på følgende:

Sliping
Gi ditt gamle gulv et nytt liv. Etter år med slitasje, kan gulvet etter hvert få riper, hakk og flekker. Etter sliping får gulvet igjen sin klasse og skjønnhet. Vi utfører jobben med vår lange faglige erfaring og dyktighet.

Montering/Legging
Velg oss for legging av ditt tregulv. Da er du garantert å få jobben utført av en ekte floorlegger… Vi legger alle typer tregulv, også skipsgulv.

Behandling
Ved legging av nytt gulv eller etter sliping, trenger gulvet noe go-stoff å leve på. Vi oljer, luter og lakker ditt gulv.

Vi leverer materialer, lister, lim, underlag etc. både til entrepenører og private. Spør oss for priser. Gode muligheter for pakkepriser.

Ring Nå

Tilbud / Befaring

Privatperson / bedrift?:

Område:

Tjeneste:

Tilbud / Befaring

Få Tilbud nå

Få Tilbud nå

Takk, din melding ble sendt inn

Vi kommer til å ta kontakt så snart som mulig. 
For å kontakte direkte, ring oss på: