Er ditt gulv slitt eller har det forandret farge.

Gamle/Eldre gulv blir ofte slitt eller de forandrer farge etter som tiden går. Over tid blir gulvene misfarget av sollyset, det eneste som hjelper er nedsliping og behandling på nytt.

Gulvene i gamle bygårder er enten av furu eller gran, men det er vanskelig for menigmann å forestille seg at disse gulvene kan bli lyse og fine etter en behandling med fres og slipemaskin. Vi bruker en fres som har 40 små knivblader som er “skånsom” mot treverket, dvs. den river ikke opp kvisten i gulvet like lett som den gamle høvelen gjorde. 

Ta en titt i bildeseriene våre for å se forvandlingen fra et gulv med maling, avrettingsmasse, lim og tjære til en helt fint og rent slipt parkettgulv for så å se det ferdig resultatet med f.eks. mørk beis og lakk.

Når det gjelder Furu og grangulv tilhører disse tresortene nåletrefamilien, og er 2 av de mykeste tresortene vi har. På disse treslagene anbefaler vi først å legge en hvit oljebeis i bunnen med eventuelt lakk eller olje på topp, dette for at gulvene ikke skal gulne. Noen foretrekker som nevnt en annen type behandling også, kom gjerne med forslag på farge så gjør vi vårt ytterste for å blande akkurat den fargen du er ute etter. 

Ønsker man f.eks. en brun nøttefarge på furu/grangulvene kan man få denne i mange forskjellige nyanser, kom med ønsker, vi liker utfordringer.

Ring Nå

Tilbud / Befaring

Privatperson / bedrift?:

Område:

Tjeneste:

Tilbud / Befaring

Få Tilbud nå

Få Tilbud nå

Takk, din melding ble sendt inn

Vi kommer til å ta kontakt så snart som mulig. 
For å kontakte direkte, ring oss på: