Gulvbehandling

Både nylagte og gamle gulv kan gis den overflaten du ønsker ut fra treverkets muligheter. Virkemidlene kan her være lakk, olje, lasur, ferniss, beis, luting eller bonevoks.

Lakk gir den mest slitesterke overflaten. Her kan du velge mellom oljebasert lakk i flere glansgrader eller vannbasert lakk.

Olje gir treverket en matt lød, og innebærer større vedlikehold av gulvet.

Lasur, ferniss og beis vil sette svake eller sterkere farger på treverket. Vannbasert lasur finnes i flere farger og brukes på nåletre mens oljebasert ferniss anvendes på løvtre. Deretter lakkes gulvet.

Gulvet kan også lutes. Dette krever også betydelig vedlikehold.

Det finnes også god gammel bonevoks om du ønsker det. Ta gjerne kontakt for ev. anbefalinger eller be om en uforpliktet besiktigelse av gulvet du har.

Trenger du en dyktig snekker eller gulvsliper så er det bare å ta kontakt. Vi tilbyr primært våre tjenester i, men opererer i hele Akershus området. Vi har høy fokus på kvalitet og fremdrift og ønsker å møte kunden på dens ønsker. Som gulvsliper sliper og etterbehandler vi alle typer tregulv. Våre kunder er svært fornøyde med gulvene jeg leverer. Det er mange farger og muligheter å velge blant når man skal behandle et gulv. Vi samarbeider med andre firmaer hvis det skulle være behov for en mann eller to ekstra til prosjektet

 

Ring Nå

Tilbud / Befaring

Privatperson / bedrift?:

Område:

Tjeneste:

Tilbud / Befaring

Få Tilbud nå

Få Tilbud nå

Takk, din melding ble sendt inn

Vi kommer til å ta kontakt så snart som mulig. 
For å kontakte direkte, ring oss på: