Støving ved sliping av tregulv:

  • Enkelte tror at ved å slipe et gulv så får en mye støv i huset. Det er som oftest ikke tilfelle. I dag har de nye pussemaskinene et godt vern mot dette. I tillegg beror det mye på den som utfører håndverket. Jeg støvsuger alltid etter hver omgang jeg har pusset et gulv, og er ellers nøye med å støvsuge der det er behov for det før lakkering. Videre er jeg et ordensmenneske, og har respekt for at jeg beveger meg i deres hus. · Dette har gitt meg mange kommentarer av følgende art:
  • Du verden, her var det ikke på langt nær så støvete som jeg trodde det ville bli. Hadde jeg visst dette hadde jeg bestilt deg langt tidligere.

Sliping langsmed lister og inne i hjørner:

· Jeg har utviklet et godt faglig håndverk, og du blir overrasket hvor bra sluttresultatet er når jeg har gjort jobben. Dette skiller mye kontra en hobbysliper som tror at han sparer en del ved å gjøre jobben selv. Mange ganger har jeg sett slike egenslipte gulv som ikke er skikkelig utført. Det er ikke pent for øyet.

Husk at du har flere gode grunner til å bruke en profesjonell gulvsliper:

– Gulvet er penere den tiden du skal bruke det.
– Den dagen du eventuelt skal selge kan dette være forskjellen mellom et midlere eller et høyt bud.
– Du slipper å innånde støv og lakklukt, gulvsliperen står for den biten.
– Du kan jobbe med andre ting og tjene dine penger, eller nyte fritiden uten å ligge på kne i timesvis med verkende rygg.

Bruk en profesjonell gulvsliper i Oslo som bruker støvfri sliping!
Les mer: parkettsliping

Ring Nå

Tilbud / Befaring

Privatperson / bedrift?:

Område:

Tjeneste:

Tilbud / Befaring

Få Tilbud nå

Få Tilbud nå

Takk, din melding ble sendt inn

Vi kommer til å ta kontakt så snart som mulig. 
For å kontakte direkte, ring oss på: