Sliping av tregulv - Bestill Parkettsliping Oslo

Når du skal Slipe tregulv i Oslo

Gulvsliping Oslo har lang og bred erfaring med tregulv og opererer i hele Oslo og Akershus. Dersom du vil ha gulvet ditt slipt eller høvlet på en profesjonell måte – uansett tresort og hvordan det er lagt, vil du straks etter å ha kontaktet oss, få en gratis besiktigelse av gulvet hvor vi blir enige om omfanget av ev. arbeid og pris for dette. Du vil ved valg av oss, oppleve punktlig fremmøte og en sluttkvalitet som tåler streng kontroll. 

Enten du har gamle og utslitte parkettgulv, eller skal legge nytt hel tre gulv skal du vite at vi gjør vårt ytterste for at nettopp du skal bli fornøyd med resultatet av parkettsliper jobben.
 
Vi tilbyr et utall variasjoner av behandlingsmetoder for å tilfredsstille deg og ditt interiør.
 
Etter man har fått slipt og behandlet et tregulv anbefales kunden å gå til anskaffelse av filtknotter av god kvalitet til å sette under stol/bordbein, dette for å minske riper i lakkerte/oljede flater. 
 

Sliping av parkett pris

Å slipe parkettgulv er mye rimligere enn å legge nytt gulv. Riktig gulvsliping av tregulv øker nesten alltid verdien på boligen din.

Når du skal slipe parkett Oslo

Med følelse for gulv og design installerer vi gulv som kommer å oppleves som eksklusive i mange år framover. Vi gir liv til gamle gulvflater ved nøyaktig sliping av gulv, renovering av ødelagte eller skadede gulv, og legge til helt nye gulv om nødvendig. Våre gulvleggere skaper en kvalitet som føles fra føttene gjennom hele kroppen. Vi arbeider i hele Oslo og Akershus. Velkommen til å kontakte oss for et uforpliktende tilbud, tips og råd eller en befaring..

eik parkettgulv olja
slipe parkettgulv

Slipe parkettgulv støvfritt - Din lokale Parkettsliper oslo

Du vil ved valg av oss som din parkettsliper Oslo, oppleve punktlig fremmøte og en sluttkvalitet som tåler streng kontroll. Vi benytter bare nye, støvsugende maskiner for å oppnå både godt resultat og arbeidsmiljø. Vi har maskiner i ulike størrelser tilpasset ethvert oppdrag, fra store valseslipere til forskjellige kantslipere for optimal tilgjengelighet. I tillegg har vi lette maskiner for å mattslipe gammel lakk før påføring av ny, samt polering av større gulv ved oljing og boning.

Hvordan behandle ditt nye parkettgulv

De fleste nye gulv er ferdig behandlet fra produsenten, men enkelte nye gulv bør også behandles før de tas i bruk. Dette gjelder spesielt oljede gulv, her anbefaler vi at man tar et ekstra lag olje før man begynner å bruke gulvet.

Ubehandlet hel tre parkett
Hvis du velger å legge ny hel tre parkett, må den slipes før den tas i bruk. Dette fordi at et ny lagt gulv, som oftest ikke er helt plant. På nesten alle nye hel tre gulvbord er det små forskjeller i tykkelsen på hvert bor/plank. Man ser også “merker” etter sagbladet/fresen på noen gulv, og dette går ikke bort med bare pussing av gulvet.
 
Hvis en skal “spare” på utgiftene og hopper over nedslipingen, fordi en tror at ikke dette trengs, vil resultatet ikke bli tilfredsstillende. Behandlingen, særlig olje og beis, vil ikke trekke nok inn i treverket pga. hinnen som er på nesten all ny hel tre parkett..

Lamell parkett.
De fleste produsenter av lamell parkett leverer parketten ferdig behandlet. Den parketten som leveres lakket, anbefaler vi ikke å lakkere på nytt.  Om jeg ikke tar helt feil så gjelder heller ikke garantien om en overlakker med en gang. Anbefaler derfor å bruke gulvet et års tid før en eventuelt “matter” ned gulvet og legger på et eller to strøk lakk. Ny oljet lamell parkett bør oljes en gang for å få optimal slite styrke.

 

​Fikse riper i parkett

​Alle som har lagt nytt parkettgulv har vel følt på frustrasjonen når man får den første ripen eller hakket et kort øyeblikk etter at gulvet er lagt. Det finnes heldigvis løsninger som ikke innebærer at du må legge nytt parkettgulv igjen. Vi kan fjerne hakk og riper i parkett og tregulv for deg slik at gulvet igjen ser ut som nytt. Når man har fått dype riper, vil vi gjøre en vurdering på om det er mulig å reparere skaden eller om man da heller burde slipe ned gulvet eller legge nytt. Når du står overfor små riper i parketten, så vil vi i de fleste tilfeller kunne fikse riper i parkett for deg uten at du behøver å slipe gulvet eller legge nytt.

Ring Nå

Tilbud / Befaring

Privatperson / bedrift?:

Område:

Tjeneste:

Tilbud / Befaring

Få Tilbud nå

Få Tilbud nå

Takk, din melding ble sendt inn

Vi kommer til å ta kontakt så snart som mulig. 
For å kontakte direkte, ring oss på: