Nytt Gulv Oslo - Din lokale Gulvlegger

Gulvlegging Oslo

Er du i ferd med å bygge nytt og ønsker noe annet enn standard parkettstav på gulvet? Da har du absolutt en grunn til å kontakte oss. Det er mulig du finner en gulvvariant vi ikke kan legge, men da tror vi du må lete lenge.

Vi har arbeidet i mange år med legging av heltre parkett eller andre heltre gulv så som skipsgulv. Vi legger ethvert mønster med trelameller, alt fra klassisk parkett via fiskeben til blanding av ulike tresorter i mosaikkmønster. Kombinér gjerne et ønsket gulvmønster med kantbord (dollbord) og pyntelist mellom. Eller: Design et eget mønster, og spør om vi kan realisere det.

En annen nyttig ting vi har erfaring med, er utskifting av enkle lameller av heltre. Det vil si at om en liten bit av den gamle, fine parketten din er ødelagt, behøver du ikke legge nytt gulv. Så fremt det er den minste mulighet, skifter vi ut de skadde lamellene slik at du kan bevare den gamle og erverdige parketten.

Så kan vi også nevne at gulv med store sprekker mellom bordene, lar seg helbrede. Vi lager den riktige sparkelblandingen som passer ditt gulv, sliper det, og gulvet blir helt og vakkert.

Gulvlegger Oslo

Gulvet er en av de viktigste faktorene når man gjennomgår en oppussing av boligen. Selv om ikke alle legger merke til gulvet ved første øyekast, så er dette en stor del av helheten i rommet etter man har pusset opp, og en viktig del for et perfekt resultat. Man kan velge mange løsninger i forhold til gulv avhengig av hvilket rom man pusser opp, og vi har gulveksperter som kan hjelpe deg med den typen gulv du velger. Når du har behov for gulvlegger Oslo er det bare et valg som gir deg det beste resultatet når du har behov for gulvleggere.

Nytt Parkettgulv Oslo

Vi nordmenn elsker oppussing av boligen vår. Grunnen til dette er at vi lever i et klima som gjør at man tilbringer mye av livet innendørs. Da vil man også gjerne at omgivelsene skal være trivelige. Når man bor i omgivelser som ikke er ivaretatt og tilrettelagt for personene som bor i boligen, så merker man raskt at dette har en innvirkning på trivsel og psykisk helse. Når man pusser opp et rom, så er det helheten som gir rommet akkurat den opplevelsen man ønsker, men for at man skal komme i mål, må man ha et godt grunnlag. Gulvleggere er derfor noen av de viktigste håndverkerne når man skal pusse opp et rom, enten man skal legge nytt gulv på kjøkken, bad, i gang eller i stue.

nytt gulv oslo
gulvlegging legge laminatgulv

Parkettlegging Oslo

Når man skal legge nytt gulv, vil man først måtte ta stilling til om man ønsker et tregulv eller et steingulv. Når man pusser opp oppholdsrom i dag, faller valget ofte på parkett. Det beste resultatet vil man da oppnå ved å benytte seg av håndverkere som har god erfaring på parkettlegging. Parkett åpner for muligheten til at man kan slipe gulvet i etterkant et antall ganger avhengig av hvilken type parkett man velger. Mange er bekymrede for å benytte parkett på kjøkken da man har sett hva vann kan gjøre med parkett, men det finnes løsninger for dette. Noen velger å lakkere parkett for å unngå at vann trenger ned mellom platene.

Ring Nå

Tilbud / Befaring

Privatperson / bedrift?:

Område:

Tjeneste:

Tilbud / Befaring

Få Tilbud nå

Få Tilbud nå

Takk, din melding ble sendt inn

Vi kommer til å ta kontakt så snart som mulig. 
For å kontakte direkte, ring oss på: