Tjeneste 1: Gulvsliping

Gulvsliping Oslo har lang og bred erfaring med tregulv og opererer i hele Oslo og Akershus. Dersom du vil ha gulvet ditt slipt eller høvlet på en profesjonell måte – uansett tresort og hvordan det er lagt, vil du straks etter å ha kontaktet oss, få en gratis besiktigelse av gulvet hvor vi blir enige om omfanget av ev. arbeid og pris for dette. Du vil ved valg av oss, oppleve punktlig fremmøte og en sluttkvalitet som tåler streng kontroll.

Med følelse for gulv og design installerer vi gulv som kommer å oppleves som eksklusive i mange år framover. Vi gir liv til gamle gulvflater ved nøyaktig sliping av gulv, renovering av ødelagte eller skadede gulv, og legge til helt nye gulv om nødvendig. Våre gulvleggere skaper en kvalitet som føles fra føttene gjennom hele kroppen. Vi arbeider i hele Oslo og Akershus. Velkommen til å kontakte oss for et uforpliktende tilbud, tips og råd eller en befaring.. 

Du vil ved valg av oss, oppleve punktlig fremmøte og en sluttkvalitet som tåler streng kontroll. Vi benytter bare nye, støvsugende maskiner for å oppnå både godt resultat og arbeidsmiljø. Vi har maskiner i ulike størrelser tilpasset ethvert oppdrag, fra store valseslipere til forskjellige kantslipere for optimal tilgjengelighet. I tillegg har vi lette maskiner for å mattslipe gammel lakk før påføring av ny, samt polering av større gulv ved oljing og boning.

Tjeneste 2: Gulvlegging

Legging av heltre parkett

Er du i ferd med å bygge nytt og ønsker noe annet enn standard parkettstav på gulvet? Da har du absolutt en grunn til å kontakte oss. Det er mulig du finner en gulvvariant vi ikke kan legge, men da tror vi du må lete lenge.

Vi har arbeidet i mange år med legging av heltre parkett eller andre heltre gulv så som skipsgulv. Vi legger ethvert mønster med trelameller, alt fra klassisk parkett via fiskeben til blanding av ulike tresorter i mosaikkmønster. Kombinér gjerne et ønsket gulvmønster med kantbord (dollbord) og pyntelist mellom. Eller: Design et eget mønster, og spør om vi kan realisere det.

En annen nyttig ting vi har erfaring med, er utskifting av enkle lameller av heltre. Det vil si at om en liten bit av den gamle, fine parketten din er ødelagt, behøver du ikke legge nytt gulv. Så fremt det er den minste mulighet, skifter vi ut de skadde lamellene slik at du kan bevare den gamle og erverdige parketten.

Så kan vi også nevne at gulv med store sprekker mellom bordene, lar seg helbrede. Vi lager den riktige sparkelblandingen som passer ditt gulv, sliper det, og gulvet blir helt og vakkert.

Tjeneste 3: Overflatebehandling

Både nylagte og gamle gulv kan gis den overflaten du ønsker ut fra treverkets muligheter. Virkemidlene kan her være lakk, olje, lasur, ferniss, beis, luting eller bonevoks.

Lakk gir den mest slitesterke overflaten. Her kan du velge mellom oljebasert lakk i flere glansgrader eller vannbasert lakk.

Olje gir treverket en matt lød, og innebærer større vedlikehold av gulvet.

Lasur, ferniss og beis vil sette svake eller sterkere farger på treverket. Vannbasert lasur finnes i flere farger og brukes på nåletre mens oljebasert ferniss anvendes på løvtre. Deretter lakkes gulvet.

Gulvet kan også lutes. Dette krever også betydelig vedlikehold.

Det finnes også god gammel bonevoks om du ønsker det. Ta gjerne kontakt for ev. anbefalinger eller be om en uforpliktet besiktigelse av gulvet du har.

Trenger du en dyktig snekker eller gulvsliper så er det bare å ta kontakt. Vi tilbyr primært våre tjenester i, men opererer i hele Akershus området. Vi har høy fokus på kvalitet og fremdrift og ønsker å møte kunden på dens ønsker. Som gulvsliper sliper og etterbehandler vi alle typer tregulv. Våre kunder er svært fornøyde med gulvene jeg leverer. Det er mange farger og muligheter å velge blant når man skal behandle et gulv. Vi samarbeider med andre firmaer hvis det skulle være behov for en mann eller to ekstra til prosjektet

 

Storgata 34c 
0182 Oslo 
+47 21 95 42 94
Mån – Søn 08:00 to 17:00 Gulvsliping Oslo
© 2019

+47 21 95 42 94

Ring Nå

Få Tilbud nå

Få Tilbud nå

Takk, din melding ble sendt inn

Vi kommer til å ta kontakt så snart som mulig. 
For å kontakte direkte, ring oss på: